Σάββατο, 6 Ιουνίουg-point.gr

ΠΑΟΚ και Ντιναμό ενδιαφέρονται για τον ελεύθερο Λουίζ Φελίπε

Ο Λουίζ Φελίπε είναι από τα ονόματα που αναμένεται να απασχολήσουν έντονα τη θερινή μεταγραφική αγορά, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στη Ράγιο Βαγεκάνο και ετοιμάζεται να εξετάσει τις επόμενες επιλογές της καριέρας του.

Ο 29χρονος στόπερ διαθέτει βαρύ βιογραφικό για τα δεδομένα της αγοράς. Η πορεία του σε Λάτσιο, Μπέτις, Μαρσέιγ και Ράγιο Βαγεκάνο τον έχει καθιερώσει ως έναν αμυντικό με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας, στοιχείο που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο προφίλ του.

 

 

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την υπόθεση καθώς αναζητά ποιοτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Στην Τούμπα γνωρίζουν ότι ένας παίκτης με την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά του Λουίζ Φελίπε μπορεί να προσφέρει άμεσα ηγετική παρουσία και σταθερότητα στα μετόπισθεν.

Την ίδια στιγμή ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο επιστροφής στη Βραζιλία.

 

Διάβασε  Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” ο ΠΑΟΚ του Μυστακίδη!