Τρίτη, 3 Μαρτίουg-point.gr

Φόρος τιμής στους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης – Μεσίστιες οι σημαίες στο δημαρχείο

Με βαθιά θλίψη και σε ένδειξη σεβασμού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχαναν τη ζωή τους στο πρόσφατο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ρουμανία, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αναστείλει όλες τις προγραμματισμένες δράσεις του έως την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων.

Παράλληλα, με απόφαση του Δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη, οι σημαίες του Δήμου Θεσσαλονίκης στην είσοδο του Δημαρχείου θα κυματίζουν μεσίστιες, ως ένδειξη θλίψης για την ανείπωτη τραγωδία και σεβασμού για τους νέους φιλάθλους που ταξίδευαν για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σιωπηλή συμπαράσταση προς τις οικογένειες των θυμάτων και να τιμήσουν τη μνήμη τους με σεβασμό, ενώ οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες θα επαναπρογραμματιστούν μετά την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

Διάβασε  Sold out η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια