Δευτέρα, 2 Μαρτίουg-point.gr

Χιμένεθ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου παρόλο που δεν νικήσαμε»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σε δηλώσεις που έκανε, ο προπονητής των γηπεδούχων, Μανόλο Χιμένεθ, αρχικά έκανε λόγο για μία φάση-κλειδί στην οποία η ομάδα του αδικήθηκε, χωρίς να αναφέρει περισσότερα, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι είναι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, παρόλο που τελικά δεν ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όμως υπήρξε μια φάση-κλειδί. Δεν θα ήθελα να μπω σε αξιολογήσεις τώρα, αλλά η ομάδα μας αδικήθηκε και σε αυτή τη φάση-κλειδί και άλλες φάσεις. Δεν θα ήθελα να το αναλύσω περισσότερο».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, παρόλο που δεν νικήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ως ομάδα, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να κρατάμε στον πάγκο 5 ή 6 ποδοσφαιριστές».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Για μια ομάδα με το πάθος που δείχνουμε, οποιοσδήποτε στόχος είναι σημαντικός. Με αυτό το πάθος που έχουν οι παίκτες και ο κόσμος μας, πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι. Ευελπιστούμε να επιστρέψουν σύντομα οι τραυματίες και να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει πάντα να έχουμε τέτοια διάθεση στο γήπεδο».

Διάβασε  Ουρές στην Τούμπα για την επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ