Κυριακή, 3 Μαΐουg-point.gr

Μπούτσκος: “Αυτή η ομάδα έχει τόση καρδιά, ψυχικά αποθέματα που ακόμα και έτσι παρουσιάζουμε ένα πρόσωπο ικανό να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη” »

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι  στον πρώτο προημιτελικό της  GBL o Παντελής Μπούτσκος τόνισε πως η ομάδα του παρά την κούραση μπορεί να παρουσιάσει ένα πρόσωπο ικανό να πάρει νίκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκληση το πώς θα ανταποκριθούμε πνευματικά. Όλοι είμαστε άνθρωποι ευάλωτοι, η επιθυμία για να πάρουμε το κύπελλο ήταν τεράστια, αδειάζεις πνευματικά, ενεργειακά μετά από έναν τέτοιο τελικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά. Παίζουμε με ομάδες που είναι πιο φρέσκιες από εμάς. Η Μπιλμπάο είχε μία εβδομάδα ξεκούραση πριν το τελικό και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Το Περιστέρι είχε μία εβδομάδα να προετοιμαστεί. Οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν την κουρασμένη εκδοχή μας αλλά αυτή η ομάδα έχει τόση καρδιά, ψυχικά αποθέματα που ακόμα και έτσι παρουσιάζουμε ένα πρόσωπο ικανό να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Είναι τα play-offs, έχω πει πολλές φορές το πόσο καλή ομάδα είναι το Περιστέρι, παίζει τόσο physical στην άμυνα, έχει παίκτες με ταλέντο. Σίγουρα είναι μία πολύ σκληρή σειρά, ακόμη μία μεγάλη δοκιμασία για την ομάδα μας».

Για τις δύο ήττες στο γήπεδο του Περιστερίου :

«Εμείς λέμε ότι το Περιστέρι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο παιχνίδι διαχειριστήκαμε την διαφορά για να προκριθούμε γιατί παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Είναι τα play-offs, πρέπει να πολεμήσεις για να φτάσεις στη νίκη, τίποτα δεν είναι εύκολο».

 

 

 

 

Διάβασε  ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με απουσίες, ερωτηματικά στη μεσαία γραμμή και πίεση για αποτέλεσμα στην Τούμπα