Πέμπτη, 12 Μαρτίουg-point.gr

Μήνυση Μαρινάκη και Σουλούκου κατά Γκαγκάτση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Λίνα Σουλούκου κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του Μάκη Γκαγκάτση για τα όσα είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας και της σχέσης του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Ξάνθη, είχε δώσει το «παρών» σε τηλεοπτική εκπομπή στο «Open».

Εκεί, ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε καταφερθεί εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, υποστηρίζοντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού «είναι υπάλληλος του Μαρινάκη». Μάλιστα, λίγους μήνες αργότερα, η συγκεκριμένη του ατάκα προκάλεσε την αντίδραση από την πλευρά του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» της Θεσσαλονίκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΦΣΠ, Λίνα Σουλούκου, κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του Μάκη Γκαγκάτση και ζητούν να διωχθεί ποινικά για τα πλημμεληματικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

Διάβασε  Η Marca αποκαλύπτει ότι ΠΑΟΚ, Βαλένθια, Χάποελ Τελ Αβίβ, Dubai BC και άλλες δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τη Euroleague