Κυριακή, 19 Απριλίουg-point.gr

Η γαλλική ιστοσελίδα sport.fr ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του ενόψει των αναμετρήσεων με την Μαρσέιγ

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα…: “Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός και για την ηλεκτρική του ατμόσφαιρα και η ομάδα μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη των φιλάθλων της για τη διπλή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ. Στις 7 Απριλίου ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του. Η ομάδα υπολογίζει στην υποστήριξη των οπαδών της στον πρώτο αγώνα γιατί 3.000 Έλληνες έχουν ήδη προγραμματίσει να κάνουν το ταξίδι στο Βελοντρόμ”.

Συνεχίζοντας προσθέτει:

“Και για το δεύτερο ματς, η ατμόσφαιρα θα βράζει στο γήπεδο της Τούμπας γιατί η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να ανοίξει το γήπεδο στο 100% της χωρητικότητάς της για να υποδεχθεί τη νυν δευτεραθλήτρια της Ligue 1”.

Διάβασε  Ευχάριστα νέα για τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης, στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ