
Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στρέφει την προσοχή της στο γήπεδο της Τούμπας για την σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να σπρώξουν την ομάδα στο τρίποντο με το πάθος και τη φωνή τους.
Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να κλείσει μέρος ή και ολόκληρο το γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σε κάθε γήπεδο, σ’ όλη τη γη.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, ελάτε στο γήπεδο νωρίς. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.
Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και γράφουμε όλοι μαζί ιστορία!