Δευτέρα, 20 Απριλίουg-point.gr

Έρχεται και ο Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ

σήμερα αναμένονται εξελίξεις σε δύο (μεταγραφικές) υποθέσεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Η μία είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Σόλα Σορετίρε, ο οποίος έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, και σήμερα θα ολοκληρωθεί το διαδικαστικά. Ο νεαρός Άγγλος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και μετά θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Η άλλη υπόθεση αφορά τον Φέντορ Τσαλόφ. Χθες υπήρξε η ενημέρωση πως με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη, υπήρξε άλλο ένα βήμα στην υπόθεση και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρώσου φορ.

Ο 26χρονος επιθετικός, αφού πάρει τη βίζα, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1,3 εκατ. ευρώ και παράλληλα θα έχει (έξτρα) μπόνους επίτευξης στόχων.

Διάβασε  Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον εορτασμό των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ