Τετάρτη, 8 Ιουλίουg-point.gr

ΠΑΟΚ:O Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Τβέντε τελικά σε ένα ενενηντάλεπτο…κεκλεισμένων των θυρών

Αλλαγές προέκυψαν στο πρόγραμμα του τελευταίου φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Τβέντε, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά δύο 90λεπτα.

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Δικεφάλου, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (11/7) ως ένα κανονικό 90λεπτο και θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Παράλληλα, το φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να επιτραπεί η παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

Σημειώνεται πως αυτό θα είναι το τέταρτο φιλικό των Θεσσαλονικέων κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη χώρα της τουλίπας. Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Μπέβερεν (4-1), Βέστερλο (4-0) και ΑΕΚ Λάρνακας (3-2).

Διάβασε  EuroCup: Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ