Δευτέρα, 19 Οκτωβρίουg-point.gr

Σε εξέλιξη η συνάντηση με Αγγελούδη για τη Νέα Τούμπα!

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται για ακόμη μία φορά το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Στη συνάντηση, η οποία αφορά τις διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου, συμμετέχουν από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» ο σύμβουλος του προέδρου, Ανδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και οι Γιάννης Δημογιάννης, Δημήτρης Μουτσάκης και Τάσος Τζήκας.

Το «παρών» δίνουν επίσης εκπρόσωποι των εταιρειών SALFO και Consortis, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον μελετητικό και τεχνικό σχεδιασμό της Νέας Τούμπας.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρίσκονται σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πρόοδο του έργου, όπως η κυκλοφοριακή μελέτη, η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, καθώς και οι απαιτούμενες πράξεις τακτοποίησης και αναλογισμού.

Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί η πορεία εκπόνησης των προμελετών και η διαδικασία παραλαβής τους, στο πλαίσιο των απαραίτητων ενεργειών για την προώθηση του μεγάλου πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Δείτε παρακάτω εικόνες:

Διάβασε  Φανερά δυσαρεστημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος μετά την ήττα του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ